AKTUÁLIS KONCERTEK

TIME AFTER TIME – JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

Esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. Az ismert dalok most különleges, akusztikus hangszerelésben csendülnek fel. Az est fellépői és a szervezők a koncert teljes bevételét a nyíregyházi Új ÉFOÉSZ Tarnai Ottó Egyesületnek ajánlja fel.

Időpont: 2019. december 9. 19.00

Helyszín: MoMKult

JEGYVÁSÁRLÁS

CRISTINA BRANCO

Cristina Branco ahhoz a portugál énekesgenerációhoz tartozik, amelynek tagjai újra felfedezték és egyúttal újraértelmezték a tradicionális fado dalokat. A jelenkori fado zene legismertebb követe a világban. 22 évvel ezelőtti amszterdami bemutatkozása után és 15 albummal a háta mögött a portugál Cristina Branco 2018-ban kiadta Branco című új, tizenhatodik lemezét. A bársonyos hangú Branco azt mondja, sosem érezte még magát ennyire közel a fado műfajához.

Időpont: 2019. december 10. 20.00

Helyszín: MoMKult

JEGYVÁSÁRLÁS

VÁRÓTEREM – CSEH TAMÁS EST

Tíz évvel ezelőtt, 2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt. A Váróterem című előadás megálmodói a Cseh Tamás-Bereményi Géza-Másik János életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy újragondolt, színházi környezetbe helyezett nagyszabású műsorral.

Időpont: 2020. február 21. 17.00 és 20.30

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

JEGYVÁSÁRLÁS