GYAKORI KÉRDÉSEK

A kormánydöntés értelmében a koncert a decemberi időpontban nem tartható meg. Azon vagyunk, hogy minél hamarabb átszervezzük decemberi előadásainkat, de ehhez időre van szükségünk. Mindenkit időben értesíteni fogunk, ehhez nagyon fontos, hogy figyeljétek az email címeteket, a promóciós leveleket és a spam mappát is, sokszor oda érkezik a levelünk.

Ha a getcloserconcerts.com oldalon vetted a jegyet

A megvásárolt jegyekről a vásárló adatainál megadott névre elektronikus számla készül automatikusan, amelyet e-mailben küldünk ki. Amennyiben más névre, vagy cég számára szeretnél számlát kérni írj a hello@getcloserconcerts.com e-mail címre. Kérjük add meg a módosítani kívánt e-számla sorszámát és a számlázási adatokat.

Ha a jegy.hu oldalon vetted a jegyet

A megvásárolt jegyekről a vásárló adatainál megadott névre elektronikus számla készül, amelyet e-mailben küldünk ki. Amennyiben más névre, vagy cég számára szeretnél számlát kérni, jelöld be a “Más névre kérem a számlát” négyzetet és add meg a szükséges adatokat. Amennnyiben a vásárlási folyamat során elfelejtettél más névre számlát igényelni, írj az interticket@interticket.hu e-mail címre. Kérjük add meg a módosítani kívánt e-számla sorszámát és a számlázási adatokat.
A sikeres vásárlás után azonnal érkezik egy visszaigazolás a megadott email címre.

Ha a getcloserconcerts.com oldalon vetted a jegyet

Ha a visszaigazolást 1 órán belül nem érkezik meg, akkor küldj email-t az hello@getcloserconcerts.com címre.

Ha a jegy.hu oldalon vetted a jegyet

Ha a visszaigazolást 1 órán belül nem érkezik meg, akkor hívd a 266-0000 telefont vagy küldj email-t az jegy@jegy.hu címre.