THE VICTOR WOOTEN TRIO

FEATURING DENNIS CHAMBERS & BOB FRANCESCHINI

Dennis Chambers
dobok
Victor Wooten
basszusgitár
Bob Franceschini
szaxofon

FELLÉPŐK:

VICTOR WOOTEN basszusgitár
DENNIS CHAMBERS dobok
BOB FRANCESCHINI szaxofon

Időpont: 2018. november 7. 20.00
Helyszín: MoMKult
Jegyárak:
8.900 Ft, 10.900 Ft, 13.900 Ft
MÁSIK IDŐPONTRA VAN MÉG JEGY
Az ötszörös Grammy-díjas Victor Wooten a világ egyik legjobb basszusgitárosa. A Flecktones tagjaként, Mike Stern, Richard Bona, Marcus Miller és mások társaként is egyaránt zseniális. Szupergruppozik Marcus Millerrel és Stanley Clarke-kal, beugrik Chick Corea Elektric Bandjébe, de ami a legfontosabb: saját zenekarával, a Victor Wooten Trio-val turnézik és örömzenél. Egy Wooten koncert alapvetően semmi másról nem szól, csak hogy három ember fent és sokszáz lent megállás nélkül vigyorog egymásra.
Dennis Chambers négyéves korában kezdett dobolni, hat évesen pedig már éjszakai bárokban lépett fel. Soha nem tanult dobolni intézményes formában, saját bevallása szerint minden hangszerismeret a klubokban ragadt rá. 1987-től kezdve olyan együttesekben csiszolgatta, mint a David Sanborn Band, a Mike Stern/Bob Berg Band, vagy John Scofield lázítóan fúziós formációi. Az eltelt évek során tagja volt többek között Michael Brecker, Bill Evans, George Duke, Stanley Clark és John McLaughlin és Carlos Santana zenekarainak.
Bob Franceschini szaxofonos, a pop szakmában is keresett, többek között Paul Simon, Celine Dion, Ricky Martin, Lionel Richie, Chaka Khan, oldalán is feltűnő, ám elsősorban a jazz zenének hódoló legenda, aki olyan világhírű muzsikusokkal játszott együtt, mint Mike Stern, Eddie Palmieri, Marcus Miller, Victor Bailey, Dave Weckl, Michel Camillo és Wynton Marsalis.
Időpont: 2018. november 7. 20.00
Helyszín: MoMKult
Jegyárak:
8.900 Ft, 10.900 Ft, 13.900 Ft
MÁSIK IDŐPONTRA VAN MÉG JEGY

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!