[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Az ötszörös Grammy-díjas Victor Wooten a világ egyik legjobb basszusgitárosa, Mike Stern, Richard Bona, Marcus Miller és mások társaként is egyaránt zseniális. Novemberben Dennis Chambers, Bob Franceschini, Anthony Wellington társaságában lép fel Budapesten. Egy Wooten koncert alapvetően semmi másról nem szól, csak hogy négy ember fent és sokszáz lent megállás nélkül vigyorog egymásra.

VICTOR WOOTEN karrierje három évtizede töretlen: azon kevés zenészek egyike, akit még a ”oktató-VHS-átmásolós-kikockázós” generáció emelt a vállára, de a mai Youtube-on élő nemzedék is saját hősének érez. Wooten szupergruppozik Marcus Millerrel és Stanley Clarke-kal, beugrik Chick Corea Elektric Bandjébe. De ami a legfontosabb: saját zenekarával, a Victor Wooten Band-del turnézik és örömzenél.
DENNIS CHAMBERS négyéves korában kezdett dobolni, soha nem tanulta intézményes formában, saját bevallása szerint minden hangszerismeret a klubokban ragadt rá. 18 évesen csatlakozott a Parliament and Funkadelic nevű bandához, amiben George Bensonnal átírta a funk alapjait. Mostanra kiforrott erőteljes, ultra-funky-s játékstílusát 1987-től kezdve olyan együttesekben csiszolgatta, mint a David Sanborn Band, a Mike Stern/Bob Berg Band, vagy John Scofield lázítóan fúziós formációi. Az eltelt évek során tagja volt többek között Michael Brecker, Bill Evans, George Duke, Stanley Clark és John McLaughlin és Carlos Santana zenekarainak.
BOB FRANCHESCINI szaxofonos, a pop szakmában is keresett. Többek között Paul Simon, Celine Dion, Ricky Martin, Lionel Richie, Chaka Khan, oldalán is feltűnő, ám elsősorban a jazz zenének hódoló legenda. Olyan világhírű muzsikusokkal játszott együtt, mint Mike Stern, Eddie Palmieri, Marcus Miller, Victor Bailey, Dave Weckl, Michel Camillo és Wynton Marsalis.
ANTHONY WELLINGTON jelenleg a világ egyik legkeresettebb és legismertebb basszusgitár-oktatója, és hosszú évek óta a Victor Wooten Band második basszusgitárosa.

[/vc_column_text][vc_column_text]IDŐPONT: 2016. november 8. 20.00

HELYSZÍN: MoMKult (XII. kerület, Csörsz utca)[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vocal_performers performer_cat=”victor-wooten-supergroup” title=”Fellépők” count=”4″ desktop_count=”4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jegyek a Victor Wooten SuperGroup koncertre

[/vc_column_text][vc_row_inner content_placement=”top”][vc_column_inner width=”1/3″][vocal_pricing_table title=”Victor Wooten SuperGroup (Silver)” price=”8900 Ft” details=”
” url=”https://getcloserconcerts.com/getcloser-event/victor-wooten-supergroup/2016-11-08_700pm/” text=”JEGYVÁSÁRLÁS”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vocal_pricing_table title=”Victor Wooten SuperGroup (Gold)” price=”10900 Ft” details=”
” url=”https://getcloserconcerts.com/getcloser-event/victor-wooten-supergroup/2016-11-08_700pm/” text=”JEGYVÁSÁRLÁS”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vocal_pricing_table title=”Victor Wooten SuperGroup (Platina)” price=”12900 Ft” details=”
” url=”https://getcloserconcerts.com/getcloser-event/victor-wooten-supergroup/2016-11-08_700pm/” text=”JEGYVÁSÁRLÁS”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=WNwryASaxYM”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=EAp3gWTMXtM”][/vc_column][/vc_row]