THE GIPSY KINGS feat. PACO BALIARDO

40 ÉVES JUBILEUMI KONCERT

A Gipsy Kings koncert betegség miatt október 29-én kerül megrendezésre az eredeti helyszínen, a MoMSportban. A már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, vagy október 9-ig a vásárlás helyén visszaválthatóak. A jegyvisszaváltással kapcsolatban részletes információkat Gyakori kérdések oldalunkon találhatók!
Éppen 40 éve lesz annak, hogy a Gipsy Kings, a „Bamboleo”, a „Djobi Djoba” és a „Amor, Amor” számokat tartalmazó második albumával egy csapásra a világ egyik legkeresettebb és legnépszerűbb zenekara lett. A Gipsy Kings című korong az eladási listákon 12 országban szerepelt az első tíz között, 40 hétig az amerikai slágerlistákra is felkerült, természetesen azonnal arany- majd többszörös platina lemez lett.
José Reyes, a híres flamenco-gitáros fiai és unokatestvéreik, a Baliardo fivérek alapították az együttest. Az album sikere nyomán nyolcvanas évek végén már az USA-ban telt házak előtt játszottak, majd az elegáns Royal Albert Hall-ban is felléphettek. Azóta szinte megállás nélkül turnéznak, minden földrészen játszottak, többször hazánkban is.
A Gipsy Kings még manapság is képes meglepni a világot, új és modern programmal térnek vissza, amelyben a zene mellett fontos szerepet kap a vizualitás is. Ezúttal is páratlan szenvedéllyel mutatják meg, hogy zenéjük az új évezredben sem veszített semmit erejéből és lendületéből. Koncertjeiken ma is táncol és felállva tapsol közönség, ugyanúgy, mint pályájuk elején.

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!