LIKE A ROLLING STONE

AZ ELMÚLT 50 ÉV LEGNAGYOBB VILÁGSLÁGEREI A BEAT KORSZAKTÓL A 90-ES ÉVEKIG

Gryllus Dorka
ének
Ónodi Eszter
ének
Pásztor Anna
ének
Tompos Kátya
ének
Simon Kornél
ének
Thuróczy Szabolcs
ének
Chris Mattheisen és a Bonus Track Band

FELLÉPŐK:

GRYLLUS DORKA
ÓNODI ESZTER
PÁSZTOR ANNA
TOMPOS KÁTYA
SIMON KORNÉL
THURÓCZY SZABOLCS
CHRIS MATTHEISEN ÉS A BONUS TRACK BAND

Időpont: 2017. október 2. 20.00
Helyszín: MoMKult
Jegyárak:
Földszinti állójegyek: 5.000 Ft
Karzati ülőhelyek: 4.000 Ft, 5.000 Ft, 6.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS
A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibulihangulatához a zenét Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Tompos Kátya, Pásztor Anna, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs.
A Chris Mattheisen és a Bonus Track elnevezésű formáció 2009-ben alakult. Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett – nem mellékesen – a hazai nagyvállalatok top menedzserei. Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig.
Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye.
Időpont: 2017. október 2. 20.00
Helyszín: MoMKult
Jegyárak:
Földszinti állójegyek: 5.000 Ft
Karzati ülőhelyek: 4.000 Ft, 5.000 Ft, 6.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!