LIKE A ROLLING STONE

AZ ELMÚLT 50 ÉV LEGNAGYOBB VILÁGSLÁGEREI A BEAT KORSZAKTÓL A 90-ES ÉVEKIG

Gryllus Dorka
ének
Jordán Adél
ének
Törőcsik Franciska
ének
Trokán Nóra
ének
Zséda
ének
Chris Mattheisen
ének, gitár
Simon Kornél
ének
Bonus Track Band

FELLÉPŐK:

GRYLLUS DORKA
JORDÁN ADÉL
TÖRŐCSIK FRANCISKA
TROKÁN NÓRA
ZSÉDA
CHRIS MATTHEISEN
SIMON KORNÉL
ÉS A BONUS TRACK BAND

Időpont: 2018. szeptember 17. 20.00
Helyszín: MoMKult
Jegyárak:
Földszinti állójegyek: 6.200 Ft
Karzati ülőhelyek: 4.200 Ft, 5.200 Ft, 6.200 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS
A pécsi Kodály Központban tartott teltházas koncert, valamint az Ördögkatlan Fesztivál után visszatérnek a rockslágerek a MOMkult színpadára.
Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a beatkorszaktól a 90-es évekig e produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibulihangulatához a zenét a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Zséda, Gryllus Dorka, Jordán Adél, Trokán Nóra, Törőcsik Franciska, Simon Kornél és Chris Mattheisen!
A Bonus Track Band elnevezésű formáció 2009-ben alakult. Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és a zenekar állandó vendége, az amerikai származású Chris Mattheisen. Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig.
Időpont: 2018. szeptember 17. 20.00
Helyszín: MoMKult
Jegyárak:
Földszinti állójegyek: 6.200 Ft
Karzati ülőhelyek: 4.200 Ft, 5.200 Ft, 6.200 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!