FIÚK A PÁL UTCÁBÓL

GETCLOSER ACOUSTIC

Pál Utcai Fiúk
Időpont: 2018. március 29. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 6.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS
A 35 évvel ezelőtt indult Pál Utcai Fiúk zenekarban, már az elejétől fogva fontos szempont volt, hogy a dalok egy szál gitárral, vagy zongorával is előadhatóak legyenek, sok dalnak készült akusztikus változata, amely már a 90-es évek „unplugged” hullámában is fel-fel tűnt, sőt néhány beépült még a „hangos” repertoárba is.
Ezekből a dalokból hallható ezen az estén egy válogatás, de hogy érdekesebb legyen a dolog, Lecsó és Balázs, akik ezeket a dalokat sokszor játszották már duóban, erre az estére elhívták Zolit is, a zenekar dobosát, aki az utóbbi pár évben zongorázik is, de PUF dalokat még soha nem játszott élőben. Persze a zongora mellett magával hozza majd a mindenféle zajkeltő ritmushangszerét is.
A próbákon kiderült időközben, hogy ezzel a felállással más dalok is érdekesen szólalnak meg, így lesz régi dal, új dal, még soha el nem játszott dal, lesz feldolgozás, lesz versmegzenésítés, minden, ami izgalmas lehet…
A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, “mire gondolt a költő”, ahol a középpontban a zene és a hozzá kapcsolódó történet áll. A GetCloser Acoustic koncerteken a színpad előtt közvetlenül párnákon ülve élvezheted a zenét, karnyújtásnyira a zenészektől. A nézőtér második felében természetesen azért vannak székek, ha ahhoz lenne inkább kedved!
Időpont: 2018. március 29. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 6.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!