BYEALEX ÉS A ZONGORISTA

BYEALEX EXKLUZÍV SZERZŐI ESTJE KOLTAY KURSZÁN ZONGORAKÍSÉRETÉVEL

GETCLOSER ACOUSTIC

Időpont: 2017. december 18. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 5.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS
Alex egész eddigi életében kereste az utat a zenéhez, minden lehetőséget megragadott, hogy ezáltal kifejezhesse önmagát. Első titkos nótáját, valamikor 11 éves korában költötte. Talán, még meg is van valahol egy kazettán, de sosem mutatta meg senkinek!
Körülbelül 15 évesen komponálta meg első – akkor épp elektronikus – témáit, valami ócska zeneszerkesztőn, de ezek szintén az „asztalfiókban” landoltak… A gimnázium végén, pár haverral zenekart is alapított, amely óriási sikertelenségnek örvendett, hiszen egy dalt sem raktak össze, pedig Alex sokat írt már akkor is. Az egyetem alatt, Love Story Bar néven, sok próbát és néhány demózást is megélt egy felállással, de messzebbre nem jutott. Ugyanakkor, ennek az időszaknak a terméke, első saját dala, melyet már nagyközönségnek is megmutat, a Csókolom!
Alex szeret pepecselni a témákkal, örök elégedetlen, keserédes, cinikus, de mégis mulatságos figura, akivel nehéz dűlőre jutni! A GetCloser Acoustic koncerten egyedi módon mutatkozik be ezen az estén. Így egy olyan különleges koncertélményben lesz része a közönségnek, mely során – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadójával.
Időpont: 2017. december 18. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 5.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!