BRÓDY JÁNOS

GETCLOSER ACOUSTIC

Időpont: 2018. május 24. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 8.000 Ft
MINDEN JEGY ELKELT
Az 1960-as évek új zenei formáiban megjelenő társadalmi mozgalmak máig ható következménye, hogy Bródy János a magyar kultúra egyik emblematikus alakja lett, és művészetében követhetően tükröződik az elmúlt fél évszázad történelmének minden jelentős fordulata. A zenekarok, amelyeknek tagja volt feloszlottak, átalakultak, de Bródy János folyamatosan képes volt önmagát adni és gitárral a kezében, mint a hétköznapok krónikása járni az országot, ironikus mosollyal idézve a reménytelen szerelem és a beteljesült csalódás közti rövid átmeneti boldogságot, vigasztalva a meg nem valósult álmaikból ébredő szorongókat.
Bródy János elsősorban dalszerzőnek tartja magát. Dalait sokan sokféle formában feldolgozták; Koncz Zsuzsa és Halász Judit mellett írt dalokat Zoránnak, Somló Tamásnak, Gerendás Péternek, Komár Lászlónak is, és egy időben Várszegi Gábor nevében az OMEGA szövegeit is ő írta. Újabban a Margaret Island zenekar és az Ivan&theParazol műsorában is szerepelnek Bródy-dalok.
A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, “mire gondolt a költő”, ahol a középpontban a zene és a hozzá kapcsolódó történet áll. A GetCloser Acoustic koncerteken a színpad előtt közvetlenül párnákon ülve élvezheted a zenét, karnyújtásnyira a zenészektől. A nézőtér második felében természetesen azért vannak székek, ha ahhoz lenne inkább kedved!
Időpont: 2018. május 24. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 8.000 Ft
MINDEN JEGY ELKELT

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!