BORNAI TIBOR ÉS LAÁR ANDRÁS

GETCLOSER ACOUSTIC

Időpont: 2018. január 25. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 6.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS
Negyvenhárom év és rengeteg kaland. Van miről mesélniük. És fognak is, mert ezen a koncerten a közönség szűk körben, intim hangulatban hallgathatja őket, közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival. Ezen a koncerten a zene mellett Bornai Tibor és Laár András elmeséli elmúlt évtizedeik legizgalmasabb, legfobtosabb történeteit is!
A Bornai-Laár páros 1974-ben ismerkedett össze. Kisebb megszakításokkal azóta zenélnek együtt. Ebben volt hét év komoly munka, sikerek nélkül, és még több év nagy sikerekkel. Bár mindketten önálló utakon indultak el. Laár humorista lett, buddhista pappá szentelték. Bornai saját lemezeket írt és szerzője olyan művészeknek mint Koncz Zsuzsa vagy Somló Tamás. Anya-zenekaruk, a KFT ma is koncertezik. Pályájuk egyik csúcsának mondható a „Bál az Operában” címmel három éve a Magyar Állami Operaházban megtartott nagysikerű előadás, valamint 2017 júniusában a MÜPA Bartók-termét töltötték meg, és adtak emlékezetes koncertet.
A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, “mire gondolt a költő”, ahol a középpontban a zene és a hozzá kapcsolódó történet áll. A GetCloser Acoustic koncerteken a színpad előtt közvetlenül párnákon ülve élvezheted a zenét, karnyújtásnyira a zenészektől. A nézőtér második felében természetesen azért vannak székek, ha ahhoz lenne inkább kedved!
Időpont: 2018. január 25. 20.00
Helyszín: Barabás Villa
Jegyár: 6.000 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS

OSZD MEG BARÁTAIDDAL!