GETCLOSER ACOUSTIC KONCERTEK

SZERETNÉD, HA EGYSZER CSAK NEKED JÁTSZANÁ EL AZT A DALT A ZENEKAR, IGAZ?

A GetCloser Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, „mire gondolt a költő”, ahol a középpontban a zene és a hozzá kapcsolódó történet áll, „a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd. Ahol a közönség szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart és közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival. A színpad előtt közvetlenül párnákon ülve élvezheted a zenét, karnyújtásnyira a zenészektől. A nézőtér második felében természetesen azért vannak székek, ha ahhoz lenne inkább kedved!

TÓTH VERA

GETCLOSER ACOUSTIC

Tóth Vera immár több, mint egy évtizede a hazai zenei élet fénylő csillaga. Akusztikus hangzásvilágú trió koncertjei igazi zenei csemegét jelentenek a közönségnek. Olyan exkluzív zenei ajándékot, amiben Vera bűvkörébe vonva hallgatóságát csodálatos hangjával. Nem lesz ez másként ezen a az őszi estén sem, ahol 4 szólólemeze és kedvenc előadói dalaiból válogat majd.

Időpont: 2018. szeptember 20. 20.00

Helyszín: Barabás Villa

JEGYVÁSÁRLÁS

TOLCSVAY LÁSZLÓ

GETCLOSER ACOUSTIC

A hatvanas évek beat-generációjának egyik kimagasló egyénisége. Klasszikus zenei tanulmányai után beatzenekarokban játszott, tizenhat évesen dalokat komponált. A TOLCSVAY TRIO alapító tagja. Elsőként ötvözi a rock-muzsika elemeit a magyar népzenével, új utat nyitva ezzel a hazai rockzenének. 1973-tól a FONOGRÁF együttes tagja és zeneszerzője, több, mint húsz lemezt készítettek együtt. 1973-ban komponálta Petőfi Sándor versére az azóta legendássá vált Nemzeti dalt, mely korosztályának himnuszává lett.

Időpont: 2018. október 18. 20.00

Helyszín: Barabás Villa

JEGYVÁSÁRLÁS