GETCLOSER ACOUSTIC KONCERTEK

SZERETNÉD, HA EGYSZER CSAK NEKED JÁTSZANÁ EL AZT A DALT A ZENEKAR, IGAZ?

A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, „mire gondolt a költő”, ahol a középpontban végre a zene áll, „a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd. Ahol a közönség szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart és közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival.

PALYA BEA

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó és talán legszínesebb alakja. Zenei anyanyelve a magyar népzene, de művészetére a cigány, bolgár, szefárd és indiai népek zenéje mellett olyan dalszerzők is hatással voltak, mint Joni Mitchell vagy Leonard Cohen. Bea leginkább saját dalait énekli, melyekben egy megindítóan személyes világ tárul elénk, szövegei szókimondóak, fájóan őszinték vagy éppen humorosak. Gyönyörű hangjával, szuggesztív előadásmódjával és erős színpadi jelenségével pedig rögtön bűvkörébe ejti közönségét. Ezen az estén Stummer Marci gitáros segítségével fogja a dalokat reptetni, “vágyaitokat felkorbácsolni, birizgálni az érzék- és más szerveitek, különös tekintettel a fületekre és a szívetekre… „

Időpont: 2017. december 19. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

JEGYVÁSÁRLÁS

BORNAI TIBOR ÉS LAÁR ANDRÁS

Negyvenhárom év és rengeteg kaland. Van miről mesélniük. A Bornai-Laár páros 1974-ben ismerkedett össze. Kisebb megszakításokkal azóta zenélnek együtt. Ebben volt hét év komoly munka, sikerek nélkül, és még több év nagy sikerekkel. Bár mindketten önálló utakon indultak el. Laár humorista lett, buddhista pappá szentelték. Bornai saját lemezeket írt és szerzője olyan művészeknek mint Koncz Zsuzsa vagy Somló Tamás. Anya-zenekaruk, a KFT ma is koncertezik.

Időpont: 2018. január 25. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

JEGYVÁSÁRLÁS