GETCLOSER ACOUSTIC KONCERTEK

SZERETNÉD, HA EGYSZER CSAK NEKED JÁTSZANÁ EL AZT A DALT A ZENEKAR, IGAZ?

A GetCloser Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, „mire gondolt a költő”, ahol a középpontban a zene és a hozzá kapcsolódó történet áll, „a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd. Ahol a közönség szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart és közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival. A színpad előtt közvetlenül párnákon ülve élvezheted a zenét, karnyújtásnyira a zenészektől. A nézőtér második felében természetesen azért vannak székek, ha ahhoz lenne inkább kedved!

BÉRCZESI RÓBERT

Bérczesi Róbert, Magyarország egyik legikonikusabb, megkerülhetetlen dalszerzője, a Hiperkarma és a BioRoBoT frontembere legnagyobb slágereit és kedvenc, népdalainak újraértelmezett változatait énekli ezen az estén.

Időpont: 2018. április 26. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

JEGYVÁSÁRLÁS

BRÓDY JÁNOS

Bródy János elsősorban dalszerzőnek tartja magát. Számos zenekar tagja volt, dalait sokan sokféle formában feldolgozták; Koncz Zsuzsa és Halász Judit mellett írt dalokat Zoránnak, Somló Tamásnak, Gerendás Péternek, Komár Lászlónak is, és egy időben Várszegi Gábor nevében az OMEGA szövegeit is ő írta. Újabban a Margaret Island zenekar és az Ivan&theParazol műsorában is szerepelnek Bródy-dalok, így vált a magyar zene egyik emblematikus alakjává.

Időpont: 2018. május 24. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

MINDEN JEGY ELKELT