Aktuális koncertek 2017-08-20T20:13:03+00:00

AKTUÁLIS KONCERTEK

LIKE A ROLLING STONE

A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibulihangulatához a zenét Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Pásztor Anna, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs.

Időpont: 2017. október 2. 20.00

Helyszín: MoMKult

JEGYVÁSÁRLÁS

ANNA AND THE BARBIES TRIO

GETCLOSER ACOUSTIC

Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejébe a zenekar mindenét odaadva tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.
A GetCloser Acoustic koncerten egyedi módon mutatkozik be a zenekar: trió-ként. Pásztor Anna, Pásztor Sámuel és Bubnó Márk lép a színpadra ezen az estén.

Időpont: 2017. október 26. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

JEGYVÁSÁRLÁS

AN EVENING WITH PAT METHENY

Pat Metheny húsz éves kora óta szünet nélkül lenyűgözi a világot. Új műsora mindenkinek nyújt valami izgalmasat, akár különös akusztikus lantgitár varázslatai, akár dögös PMG slágerei, akár groove-os vagy húzós jazzkvartett felvételei iránt lelkesednek, erre utal a turné címe is: AN EVENING WITH PAT METHENY. A rövid 2015-ös pihenő után a gitáros fantasztikus kvartettet állított össze, amellyel újabb témáit is nagy lelkesedéssel dolgozza ki, a régiek pedig új köntöst kapnak.

Időpont: 2017. november 4. 20.00

Helyszín: MoMSport

JEGYVÁSÁRLÁS

JAMIE WINCHESTER

GETCLOSER ACOUSTIC

Jamie Winchester az az ír srác, aki a Budapesten töltött 25 év alatt vált kamaszból országszerte elismert zenésszé.
1990-ben a KFT zenekar tagjaival és egy orosz népi énekesekből álló csapattal megalapították a Baba Yaga együttest. 2001-ben találkozott Hrutka Róberttel, akivel közös szerzeményük, az It’s Your Life a legismertebb hazai előadók közé repítette. 2008-ig rengeteg slágert szállítottak a rajongóik számára. Az elmúlt években ismét Írországban él és alkot. Évente egy-két alkalommal tér haza Budapestre koncertezni, ahol mindig teltház fogadja.

Időpont: 2017. november 30. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

MINDEN JEGY ELKELT

DAVE HOLLAND TRIO

Dave Holland, a világ legjobb jazzbőgőseinek egyike legújabb triójával Budapesten is megmutatja, hogyan lehet folyamatosan megújulni, meglepetést okozni, és mindig friss zenei hangzást alkotni úgy, hogy a közönség lehetőleg eufóriában távozzon a koncertről.
A legendás bőgős, decemberben Obed Calvaire dobossal és Kevin Eubanks gitárossal érkezik Budapestre. Mindhárom zenész kísérletező típus, sokféle stílusban kiművelték magukat, így a trió – különösen a bőgő kiemelt szerepével – egy izgalmas egyensúlyt teremt a színpadon.

Időpont: 2017. december 4. 20.00

Helyszín: MoMKult

JEGYVÁSÁRLÁS

BYEALEX ÉS A ZONGORISTA

GETCLOSER ACOUSTIC

Alex szeret pepecselni a témákkal, örök elégedetlen, keserédes, cinikus, de mégis mulatságos figura, akivel nehéz dűlőre jutni! Exkluzív szerzői estjén Koltai Kurszán zongorakíséretével egyedi módon mutatkozik be.

Időpont: 2017. december 18. 20.00

Helyszín: Barabás Villa Rendezvényterem

JEGYVÁSÁRLÁS